TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ DUYURUSU

TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 07.08.2018 Son Güncelleme: 07.08.2018

         TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde 11-12 AĞUSTOS 2018 Cumartesi - Pazar günü gerçekleştirilecek olan iki günlük UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.

TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI
UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ
11-12 AĞUSTOS 2018 - Cumartesi – Pazar / İstanbul
Saat: 10:00 – 17:00

 

Eğitimin Amacı

Gıda üretiminde yer alan tüm proseslerde oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve/veya mikrobiyolojik tehlikeleri ortadan kaldırmak veya kabul edilebilir seviyelere indirmek amacıyla kurulacak olan bir gıda güvenliği yönetim sistemi prensiplerini örnek çalışmalarla oluşturulması için temel bilgi seviyesinin oluşturulmasını sağlamak.

 

 Eğitim İçeriği 

  1. Gıda Güvenliği Sisteminin Tarihçesi
  2. HACCP Sistemi ve Temel kavramları
  3. HACCP Prensipleri ve Uygulama Süreçleri
  4. Tehlike Çeşitleri ve Tehlike Analizi  
  5. Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi İçin Metodlar (Karar Ağacı vs.) / Örneklemeler
  6. HACCP Planı Oluşturulması
  7. Dökümantasyon ve Kayıt Oluşturma
  8. Ön Gereklilik Programları (OGP)
  9. Operasyonel ön gereksinim programları (O-OGP)
  10. Örnek Çalışmalar

   

Eğitmen

FİKRET AK /
Gıda Mühendisi 
Eğitimcinin Özgeçmişine Ulaşmak İçin 
TIKLAYINIZ

 

Eğitim Katılım Koşulları  / Başvuru ve Kayıt İşlemleri

 
Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir. 


Eğitim Bedeli
Eğitim Ücreti                  350 TL./Kişi     
TMMOB (oda) Asil Üyesi  250 TL./Kişi 
TMMOB Öğrenci Üye       : 100 TL./Kişi   

Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.)

        * Eğitim ücretine, kahvaltı, öğle yemekleri, ara ikramlar, eğitim notları ve eğitim sonunda verilecek katılım belgesi dâhildir. 

        * Eğitim başvurusu, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak Eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar ODA‘ya  faksla veya e-posta ile bilgi verilerek yapılır.  

      EĞİTİM KAYIT FORMUNA ULAŞMAK İÇİN  TIKLAYINIZ


Ödeme

Ödemeler eğitim tarihinden önce; aşağıdaki hesap numaralarına yapılabilir. Yapılan ödemelere ait dekontun ODA‘ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.  
  

 Ödemeler TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi adına

*  Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı 
     (IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya
*  08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir.  

 

Kayıt İptali

Kayıt iptali eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti sadece başka bir eğitimde kullanılabilir.   

 Eğitim Saatleri
 

   10:00 / 17:00 

 İrtibat-Eğitim Yeri

Yer           : TMMOB Gıda Mühendisleri İstanbul Şubesi Eğitim Salonu
Adres       : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı Kat:1 D:1  Şişli /İSTANBUL
Tel            : 0212 211 33 05 
Faks          : 0212 211 33 06
İlgili Kişi  : Osman Rıfat YILMAZ / Şube Müdürü
e-posta     : istanbulsube@gidamo.org.tr  (Eğitim Dekontunu ve Başvuru Formunu bu e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.)

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası eğitime yeterli katılım olmaması durumunda ve gerekli bulunan diğer koşullarda, Eğitimi iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar. Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır.

  

Okunma Sayısı: 594