TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR
İSTANBUL
Yayına Giriş: 13.08.2018 Son Güncelleme: 13.08.2018

               TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde 11-12 Ağustos 2018 Cumartesi-Pazar günleri, üyemiz Sn. Fikret AK‘ın eğitimci olduğu  Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktaları / Uygulamalı Haccp Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonunda eğitime katılan üyelerimize katılım belgelerini Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz  Sn. Gonca ŞAHİN  takdim etmiştir.

             

               İki günlük eğitim süresince; Gıda Güvenliği Sisteminin Tarihçesi, HACCP Sistemi ve Temel kavramları, HACCP Prensipleri ve Uygulama Süreçleri, Tehlike Çeşitleri ve Tehlike Analizi, Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi İçin Metodlar (Karar Ağacı vs.) / Örneklemeler, HACCP Planı Oluşturulması, Dokümantasyon ve Kayıt Oluşturma, Ön Gereklilik Programları (OGP), Operasyonel ön gereksinim programları (O-OGP) konu başlıkları işlenmiştir.

              Eğitim ağırlıklı olarak Uygulamalar ve Örnek Çalışmalar üzerinde gerçekleştirilmiştir.

Okunma Sayısı: 507