TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TEŞEKKÜRTMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI 13 DÖNEM YÖNETİM KURULU

TEŞEKKÜRTMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI 13 DÖNEM YÖNETİM KURULU
MERKEZ
Yayına Giriş: 02.09.2020 Son Güncelleme: 02.09.2020

 

 

TEŞEKKÜR

2 Eylül 2020

Değerli Meslektaşlarımız,  

22-23 Ağustos 2020 tarihlerinde Ankara`da Odamızın 13. Olağan Genel Kurulu‘nu başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Salgın sürecinin zorlu koşullarında gerçekleştirdiğimiz Genel Kurula katılan, eleştirileri ve önerileri ile sürecin demokratik bir olgunluk içinde geçmesinde destek olan tüm delegelerimize teşekkür ederiz.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası genel kurul süreçlerinin gerçekleşmesine katkı koyan üyelerimize, il temsilciliklerimize, şube yönetim kurullarına, Oda denetleme ve onur kurullarımıza, öğrenci üyelerimiz ile Oda çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi, Ülke olarak Korona virüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Gıda işletmelerinde ve gıda güvenliğinde yaşanan sorunlara çözüm geliştirilmesi yanında; gıda mühendislerinin sorunlarının aşılmasında gerek kamu, gerek özel sektör ile ilkeli işbirliği içinde çalışmalar yapmak için çaba gösterileceğinin ayrıca; meslek, meslektaş ve toplum yararına yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışılacağının bilinmesini isteriz. 

Gıda Mühendisleri olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye ihtiyacımız olan bu süreçte, 13. Dönem Yönetim Kurulu olarak tüm üyelerimizle dayanışmayı artırarak; gıda güvencesi, gıda güvenliği, gıda egemenliği ve halk sağlığı alanında gıdanın olduğu her yerde Gıda Mühendisinin olması zorunluluğunu her ortamda dile getirmek temel hedeflerimizden olacaktır. 

Kongre, sempozyum, çalıştay, panel, söyleşi, yaz eğitim kampları, dergi, bülten, broşür, web sitesi ve sosyal medya aracılığıyla, eğitim, seminerler ve basın açıklamalarıyla üyeye temas edilerek örgütlü yapımızı büyütmek, gücümüze güç katmak tüm meslektaşlarımızın desteği ile gerçekleşecektir.

Sizlerin de Odamızdan desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umuyor, Oda çalışmalarımızda, komisyonlarımızda ve etkinliklerimizde birlikte olmayı istiyoruz.

Yeni dönemin ülkemiz, mesleğimiz ve tüm meslektaşlarımız için başarılı geçmesini dileriz.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası

13. Dönem Yönetim Kurulu

Okunma Sayısı: 407