TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB 45 DÖNEM 4 DANIŞMA KURULU ÇANAKKALE`DE TOPLANDI

TMMOB 45 DÖNEM 4 DANIŞMA KURULU ÇANAKKALE`DE TOPLANDI
MERKEZ
Yayına Giriş: 28.09.2019 Son Güncelleme: 28.09.2019

 

TMMOB 45. Dönem 4. Danışma Kurulu Toplantısı 28 Eylül 2019 tarihinde Çanakkale‘de, Belediye Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisi‘nde Ercan Adsız Konferans Salonu‘nda gerçekleştirildi. Toplantıda Kaz Dağlarında ve ülkemizin dört bir yanında yürütülen sömürge madenciliğine karşı mücadelenin güçlendirileceği vurgulanırken, ülke gündemindeki demokrasi karşıtı gelişmeler değerlendirildi.

Danışma Kurulu Toplantısı ardından, Danışma Kurulu Üyeleri toplu olarak Kirazlı Köyü Balaban Tepesi`ne giderek maden sahasının kapısının önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasının ardından direniş alanı ziyaret edilerek, Danışma Kurulu`nun dayanışma ve direnişi büyütme iradesi paylaşıldı.

TMMOB Yönetim Kurulu‘nun aldığı kararla Kaz Dağları‘nda yürütülen sömürge madenciliğine karşı yükselen direnişe destek vermek amacıyla Çanakkale‘de gerçekleştirilen TMMOB 45. Dönem 4. Danışma Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz‘ın açılış konuşması ile başladı. Koramaz konuşmasında "Bu haklı mücadeleyi tüm ülkeye yaymak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz." diyerek, Danışma Kurulu‘nun direniş ve dayanışma kararlılığını vurguladı.TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz‘ın Danışma Kurulu Toplantısı‘nda yaptığı konuşmanın tam metnine ulaşmak için tıklayınız

Toplantıya Genel Merkez ve Şubelerden Yönetim Kurulu üyeleri ile üyelerimiz katılım sağladılar.

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 314