TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2020 YILI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

TMMOB DÜNYA GIDA GÜNÜ 2020 YILI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
Yayına Giriş: 17.10.2020 Son Güncelleme: 17.10.2020

 TMMOB çatısı altında ODA`mız, Kimya Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen TMMOB Dünya Gıda Günü etkinliğimizi 17 Ekim 2020 Cumartesi günü saat: 14.00- 16.30 arasında, ODAMIZ‘ın youtube kanalından canlı yayınla gerçekleştirdik.


Etkinliğimizin açılış konuşmaları; ODA`mız, Kimya Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası adına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar ÜZÜMCÜ, TMMOB Başkanı Emin KORAMAZ ve FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül SELIŞIK tarafından yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından, "Pandemi Sürecinde Gıda ve Tarım Politikaları" konu başlıklı panel bölümüne geçildi. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Baki Remzi SUİÇMEZ`in moderatörlüğünde düzenlediğimiz panel bölümünde; Doç. Dr. Yener ATASEVEN:  "Tarımsal Üretim ve Geleceği",  Petek ATAMAN: "Gıda Üretimi, Denetimi ve Geleceği", Prof. Dr. Erdoğan GÜNEŞ: "Tarım-Gıda Ekonomisi ve Geleceği" ve Prof. Dr. Gamze YÜCESAN ÖZDEMİR: "Tarım-Gıda İstihdam Politikaları ve Geleceği" konu başlıklarında sunumlar gerçekleştirdiler.

https://www.youtube.com/watch?v=Vu7fZtrbd3A&feature=emb_logo

 

 

 

Okunma Sayısı: 249