TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB ELEKTİRİK MÜHENDİSLERİ ODASI EMO İSTANBUL ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 2019 GÜZ SATRANÇ TURNUVASINA KATILIM SAĞLADIK

TMMOB ELEKTİRİK MÜHENDİSLERİ ODASI EMO İSTANBUL ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 2019 GÜZ SATRANÇ TURNUVASINA KATILIM SAĞLADIK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 28.11.2019 Son Güncelleme: 28.11.2019

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İstanbul Şubesi tarafından 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenen 2019 Güz Satranç Turnuvası, Harbiye‘de EMO Alaettin Anahtarcı - K. Tülin Aydın Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. TMMOB üyeleri ve yakınlarına açık olan, Türkiye Satranç Federasyonu`ndan iki görevlinin de hazır bulunduğu resmi turnuvada katılımcılar iki gün boyunca birbirinden zorlu maçlar çıkardılar.

Farklı Odalardan katılım da olan turnuvaya GıdaMO İstanbul Şubemizden 2. Başkanımız Sn. Celal Selçuk ESEN ve Örgütlülük Komisyonu üyemiz Sn. Suat YILDIZ katılırken, iki oyuncu son tura kadar derece için zorlu mücadeleler yaptılar.

Turnuvayı Sn. ESEN 8‘üncü Sn. YILDIZ 10‘inci olarak bitirirken, 1‘inciliği EMO Üyesi Sn. Serkan AYDOĞAN , 2‘nciliği EMO üyesi İbrahim KAYA kazandı.

Turnuva ödülleri EMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu adına Demir GÜRSOYTRAK tarafından takdim edildi.

Turnuva boyunca diğer Odalar ile sosyal ve mesleki alanlarda ortak çalışmalar yapılmasına dair görüş alış-verişinde bulunuldu. 

Okunma Sayısı: 220