TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB GIDAKİMYAZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İST ŞUBELERİ VE TMMOB İST İKKISPANAK TÜKETİMİNDEN KAYNAKLI YAŞANILAN GIDA ZEHİRLENMELERİ ÖZELİNDE GIDA GÜVENLİĞİ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU ORTAK BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

TMMOB GIDAKİMYAZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İST ŞUBELERİ VE TMMOB İST İKKISPANAK TÜKETİMİNDEN KAYNAKLI YAŞANILAN GIDA ZEHİRLENMELERİ ÖZELİNDE GIDA GÜVENLİĞİ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU ORTAK BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 08.11.2019 Son Güncelleme: 08.11.2019

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubeleri ve TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu ( İKK)  07 Kasım 2019 Perşembe günü TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde Son günlerde Ispanak tüketimi sonucu yaşanan zehirlenme vakalarına ilişkin  "Ispanak Tüketiminden Kaynaklı Yaşanılan Gıda Zehirlenmeleri Özelinde Gıda Güvenliği Sorunları ve Çözüm Önerileri" başlıklı ortak basın toplantısı gerçekleştirdiler.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizi temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Özgür KAYA, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Selin TOP ve Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Murat KAPIKIRAN`ın, gıda güvenliği sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini kamuoyuyla paylaştıkları basın toplantısında okunan açıklama metnine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

        TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizin Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Sn. C. Selçuk ESEN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Hasan MORDENİZ basın toplantısına katılım sağladılar.

Basın Toplantısı Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 209