📢 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBE 9. OLAĞAN GENEL KURUL ve SEÇİM DUYURUSU

İSTANBUL
Yayına Giriş: 03.01.2024 Son Güncelleme: 03.01.2024

Ana Yönetmeliğimizin 57. Maddesi gereği; TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizin 9. Olağan Genel Kurul ve Seçimi  Çoğunluklu olarak, 06 - 07 Ocak 2024 Cumartesi – Pazar  günleri Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D: 1 Şişli / İSTANBUL adresinde bulunan TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde.

Gerekli çoğunluk sağlanamazsa, 9.Olağan Genel Kurul toplantısı çoğunluk aranmaksızın; 13 Ocak 2024 Cumartesi günü 09.00 - 16.00 saatleri arasında Kemankeş Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cad. No: 31 Karaköy – Beyoğlu/ İSTANBUL adresinde bulunan TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde,

Seçimler ise;  14 Ocak 2024 Pazar günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında Kemankeş Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cad. No: 31 Karaköy – Beyoğlu/ İSTANBUL adresinde bulunan TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde  yapılacaktır.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu ve seçimde seçilecek olan organlar,

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu’na 7 Asil Üye,  7 Yedek Üye;
 Genel Merkez Genel Kurulu için İstanbul İli 87 Asil, 87 Yedek Delege, Edirne İli 2 Asil, 2 Yedek Delege, Kırklareli İli 3Asil, 3 Yedek Delege, Kocaeli İli 11 Asil, 11 Yedek Delege, Sakarya İli 4 Asil, 4 Yedek Delege ve Tekirdağ İli için 7 Asil, 7 Yedek Delege seçilecektir.

Delege Aday Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız