TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİMİZ ÇEVRİMİÇİ "BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ" SEMİNERİ VERDİ

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİMİZ ÇEVRİMİÇİ "BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ" SEMİNERİ VERDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 19.04.2021 Son Güncelleme: 19.04.2021

Sancaktepe`de dört okuldan (Sancaktepe Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Samandıra Ortaokulu, Şehit Semih Özcan Ortaokulu, 60‘ncı Yıl Ortaokulu) on öğretmenin yürüttüğü "Ailem için Değer‘liyim" adlı eTwinning projesinde, pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan aile için iletişimi güçlendirmek, interneti güvenli kullanmak ve sağlıklı beslenmek üzerine öğrencilerde farkındalık geliştirmek amaçlanmış.

Projede belirlenen amaçlar çerçevesinde, farklı temalarda gerçekleştirilen eğitimler çeşitli uzmanlar ve kurumlarla gerçekleştiriliyor. Sağlıklı Beslenme üzerine olan kısımda odamızla işbirliği yapmak istenmiş ve 18 Nisan ‘21 tarihinde "Bilinçli Gıda Tüketimi" konulu seminer, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi‘ni temsilen GıdaMO Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Temsilciliğimizden Sn. Hanzey KILINÇ, Sn. Sümeyra ÇİMEN ve Sn. Aslı ALTUN sunumlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Proje yürütücüleri tarafından Sn. Hanzey KILINÇ, Sn. Sümeyra ÇİMEN ve Sn. Aslı ALTUN‘a özverili tutum ve güzel sunumlarından dolayı teşekkür belgesi düzenlenmiştir.

Ortaokul öğrencilerinin ve velilerin aktif katılımı ile gerçekleşen keyifli ve verimli seminere katkı sağlayan özverili temsilci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. 

Okunma Sayısı: 238