TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDA MÜHENDİSLİĞİ 21 YÜZYIL FARKINDALIK SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDA MÜHENDİSLİĞİ 21 YÜZYIL FARKINDALIK SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 06.04.2021 Son Güncelleme: 06.04.2021


TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Öğrenci Temsilcilikleri tarafından 22-27 Mart 2021 tarihlerinde Online olarak Gıda Mühendisliği 21.Yüzyıl Farkındalık Seminerleri gerçekleştirildi. 

6 faklı oturumda gerçekleştirilen seminerde,

22 Mart ‘21 -  Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri : Sorumlu Üretim / Tuğba ŞİMŞEK (Ar&Ge ve Kalite Güv. Müd.) 

23 Mart ‘21 - Gıda İsrafının Önlenmesi / Nil TUBUKOĞLU (TİDER Genel Müd.)

24 Mart ‘21 - Helal Gıda / Ahmet Tunç CENGİZ (Hayatım Helal Hareketi Başkanı)

25 Mart ‘21 - Sektörde Kalite / Tuğba PARILTI (Uzm. Gıda Mühendisi)

26 Mart ‘21 -  Gıda Hurafeleri / Ebru AKDAĞ (Gıda Mühendisi)

27 Mart ‘21 - Çevre İçin Bitkisel Beslenme /Mehveş Ödev (Bitkisel Beslenme Danışmanı)

Konuları işlendi.

Oturumların tamamına katılım sağlayan öğrencilere e-katılım belgesi verildi.

 

Okunma Sayısı: 266