TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDA MÜHENDİSLİĞİ 21 YÜZYIL FARKINDALIK SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Öğrenci Temsilcilikleri tarafından 22-27 Mart 2021 tarihlerinde Online olarak Gıda Mühendisliği 21.Yüzyıl Farkındalık Seminerleri gerçekleştirildi.
6 faklı oturumda gerçekleştirilen seminerde,
22 Mart 21 - Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri : Sorumlu Üretim / Tuğba ŞİMŞEK (Ar&Ge ve Kalite Güv. Müd.)
23 Mart 21 - Gıda İsrafının Önlenmesi / Nil TUBUKOĞLU (TİDER Genel Müd.)
24 Mart 21 - Helal Gıda / Ahmet Tunç CENGİZ (Hayatım Helal Hareketi Başkanı)
25 Mart 21 - Sektörde Kalite / Tuğba PARILTI (Uzm. Gıda Mühendisi)
26 Mart 21 - Gıda Hurafeleri / Ebru AKDAĞ (Gıda Mühendisi)
27 Mart 21 - Çevre İçin Bitkisel Beslenme /Mehveş Ödev (Bitkisel Beslenme Danışmanı)
Konuları işlendi.
Oturumların tamamına katılım sağlayan öğrencilere e-katılım belgesi verildi.