TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDAYA SEKTÖREL YAKLAŞIM 2 ETKİNLİĞİ SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDAYA SEKTÖREL YAKLAŞIM 2 ETKİNLİĞİ SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 07.03.2022 Son Güncelleme: 07.03.2022

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Öğrenci Temsilcilikleri tarafından 01-04 Mart 2022 tarihleri arasında Online olarak "Gıdaya Sektörel Yaklaşım -2 / Sürdürülebilir Gıda" etkinliği gerçekleştirildi. 

Fonksiyonel Gıda, Süt ve Süt Ürünleri, Et ve Ambalaj  olmak üzere, 4 faklı sektörden toplam 7 oturumda gerçekleştirilen seminerlerde, 

 

           01 Mart 2022 Tarihinde Fonksiyonel Gıda Oturumunda,

- Fonksiyonel Gıdada Girişimcilik / Esra AVCI (Yüksek Gıda Mühendisi) – Moderatör Funda YILDIZ  (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Fonksiyonel Gıda /Can KAYACALAR (Yüksek Biyolog)                          – Moderatör /Tuğçe KÜREKLİ (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd) 

 

* 02 Mart 2022 Tarihinde Bitkisel Kaynaklı Süt ve Fermente Süt Ürünleri Oturumunda,  

- Bitkisel Kaynaklı Süt/ Tuğba PARILTI  (Uzman Gıda Mühendisi )  – Moderatör / Öznur GÜNAY (SZÜ Öğrenci Temsilcisi) 

- Fermente Süt Ürünleri - Kefir/ Nurper ÖZCAN (Gıda Mühendisi)  –  Moderatör/ Gülcan ORUÇ (SZÜ Öğrenci Temsilci Yrd.) 

 

03 Mart 2022 Tarihinde Et Sektörü ve Yapay Et Oturumunda,  

- Et Sektörü / Ergül TÜRKASLAN – (Gıda Mühendisi)   – Moderatör/Hanzey KILINÇ  (YTÜ Öğrenci Temsilcisi)

- Yapay Et / Hatice Feyza DEMİRDİŞ (Gıda Mühendisi) – Moderatör / Betül MUJAHED  (YTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)



     * 04 Mart 2022 Tarihinde Sürdürülebilir Ambalaj Oturumunda, 

- Sürdürülebilir Ambalaj /Ender ÇELİK (Gıda Mühendisi)   –  Moderatör / Seda Nur KEPÜÇ (İAÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

   Konuları işlendi.

  Oturumların tamamına katılım sağlayan öğrencilere e-katılım belgesi verildi. 

Desteklerinden dolayı tüm oturum konuşmacılarına, öğrenci temsilcilerimize, katılım sağlayan öğrenci üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

 

 

Okunma Sayısı: 279