TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDAYA SEKTÖREL YAKLAŞIM 2 ETKİNLİĞİ SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Öğrenci Temsilcilikleri tarafından 01-04 Mart 2022 tarihleri arasında Online olarak "Gıdaya Sektörel Yaklaşım -2 / Sürdürülebilir Gıda" etkinliği gerçekleştirildi.
Fonksiyonel Gıda, Süt ve Süt Ürünleri, Et ve Ambalaj olmak üzere, 4 faklı sektörden toplam 7 oturumda gerçekleştirilen seminerlerde,
* 01 Mart 2022 Tarihinde Fonksiyonel Gıda Oturumunda,
- Fonksiyonel Gıdada Girişimcilik / Esra AVCI (Yüksek Gıda Mühendisi) – Moderatör / Funda YILDIZ (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)
- Fonksiyonel Gıda /Can KAYACALAR (Yüksek Biyolog) – Moderatör /Tuğçe KÜREKLİ (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd)
* 02 Mart 2022 Tarihinde Bitkisel Kaynaklı Süt ve Fermente Süt Ürünleri Oturumunda,
- Bitkisel Kaynaklı Süt/ Tuğba PARILTI (Uzman Gıda Mühendisi ) – Moderatör / Öznur GÜNAY (SZÜ Öğrenci Temsilcisi)
- Fermente Süt Ürünleri - Kefir/ Nurper ÖZCAN (Gıda Mühendisi) – Moderatör/ Gülcan ORUÇ (SZÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)
* 03 Mart 2022 Tarihinde Et Sektörü ve Yapay Et Oturumunda,
- Et Sektörü / Ergül TÜRKASLAN – (Gıda Mühendisi) – Moderatör/Hanzey KILINÇ (YTÜ Öğrenci Temsilcisi)
- Yapay Et / Hatice Feyza DEMİRDİŞ (Gıda Mühendisi) – Moderatör / Betül MUJAHED (YTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)
* 04 Mart 2022 Tarihinde Sürdürülebilir Ambalaj Oturumunda,
- Sürdürülebilir Ambalaj /Ender ÇELİK (Gıda Mühendisi) – Moderatör / Seda Nur KEPÜÇ (İAÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)
Konuları işlendi.
Oturumların tamamına katılım sağlayan öğrencilere e-katılım belgesi verildi.
Desteklerinden dolayı tüm oturum konuşmacılarına, öğrenci temsilcilerimize, katılım sağlayan öğrenci üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.