TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDAYA SEKTÖREL YAKLAŞIM ETKİNLİĞİ SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TMMOB GIDAMO İSTANBUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİGIDAYA SEKTÖREL YAKLAŞIM ETKİNLİĞİ SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 25.06.2021 Son Güncelleme: 25.06.2021

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Öğrenci Temsilcilikleri tarafından 23 Mayıs -13 Haziran 2021 tarihlerinde Online olarak Gıdaya Sektörel Yaklaşım etkinliği gerçekleştirildi. 

Çikolata ve Şekerleme, Katkı ve Katkı Maddeleri, Tahıl ve Tahıl Ürünleri, Et ve Et Ürünleri, Süt ve Süt Ürünleri, Yağlar ve Gazlı-Gazsız İçecekler olmak üzere 7 faklı sektör oturumda gerçekleştirilen seminerlerde,

 

* 23 Mayıs 2021 tarihinde Tahıl ve Tahıl Ürünleri oturumunda,

- Ar & Ge  / Mitat TALAY  (İHE)                       – Moderatör / Öznur GÜNAY (İZÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Üretim  / Figan YILMAZ (Gıda Yüksek Müh.)  – Moderatör / Sinem TÜRKAY (İZÜ Öğrenci Temsilcisi)

- Kalite /  Dilek TEYMUR (Ulusoy Un)                – Moderatör / Beyzanur AYKANAT (İZÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

 

 

* 29 Mayıs 2021 tarihinde Yağlar Oturumunda,

- Üretim / İnci ÖZER (Março Zeytinyağları)           – Moderatör / Elif Ceren CANDUR (YTÜ Öğrenci Temsilcisi)

- Kalite ve Ar & Ge/ Arş.Gör.Dr. Onur ÖZDİKİCİERLER (Ege Ünv.) –  Moderatör/ Hanzey KILINÇ (YTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

 

 

* 30 Mayıs 2021 tarihinde Çikolata ve Şekerleme Oturumunda,

- Üretim / Karmen KARTUN (Milat Chocolate)     - Moderatör / Zeynep YILDIRIM  (YTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Ar & Ge / Serdar MARAŞLI (ETİ)                     - Moderatör / Şerife TÜRKER  (YTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Kalite  / Emine ŞALE (TATBAK Donuk Çikolata) - Moderatör / Fatma YETİŞGİN  (YTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

 

 

* 05 Haziran 2021 tarihinde Et ve Et Ürünleri oturumunda,

- Üretim/Ramazan ASLAN (TMMOB GıdaMO İst. Şb. Yk. Üyesi)-Moderatör/Mümin Furkan BULUT (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

            - Ar & Ge /
Orhan KAYA ( Pınar Entegre Et ve Un San.) - Moderatör / Selen ÇATAL (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

 

 

* 06 Haziran 2021 tarihinde Gazlı – Gazsız İçecekler Oturumunda,

- Üretim / Ebru KAYA YAŞAR (Doğadan)      - Moderatör / Ayşe AYKUT   (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Kalite / Arif Emre GEDİK (PEPSICO)         - Moderatör /  Seda APAYDIN   (İTÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Ar & Ge / Tuğba ŞİMŞEK (Uludağ İçecek)  - Moderatör /  Rukiye TEKİN   (İTÜ Öğrenci Temsilcisi)

 

 

* 12 Haziran 2021 tarihinde Katkı ve Katkı Maddeleri Oturumunda,

- Ar & Ge / Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKSOY (Haliç Ünv.)         - Moderatör /  Eylül KÜT   (İAÜ Öğrenci Temsilcisi)

- Üretim /  Yalçın YAZ (Yaz Baharat ve Gıda Katkı Mad.) - Moderatör /  Zehra YILMAZ   (İAÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Kalite / Ramazan ASLAN (TMMOB Gıda Müh. Odası İst. Şb. Yk. Üyesi) - Moderatör /  Zeynep ÇETİN   (İAÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

 

 

* 13 Haziran 2021 tarihinde Süt ve Süt Ürünleri Oturumunda,

- Üretim / Burak AKSOY ( Yörükoğlu Süt ve Süt Ürn.) - Moderatör /  Kübra AÇANAL   (İZÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

- Kalite / Saime YALÇIN (Gıda Güv. Ve İş Güv. Müşaviri)-  Moderatör /  Öznur GÜNAY   (İZÜ Öğrenci Temsilci Yrd.)

Konuları işlendi.

Oturumların tamamına katılım sağlayan öğrencilere e-katılım belgesi verildi.

Desteklerinden dolayı tüm oturum katılımcılarına, öğrenci temsilcilerimize, katılım sağlayan öğrenci üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

 

Okunma Sayısı: 278