TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TMMOB İSTANBUL İKK İSTANBUL DEPREM ÇALIŞTAYI`NA KATILDIK

TMMOB İSTANBUL İKK İSTANBUL DEPREM ÇALIŞTAYI`NA KATILDIK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 13.11.2019 Son Güncelleme: 13.11.2019

11 Kasım 2019 tarihinde TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından, Kadıköy Evlendirme Dairesi`nde düzenlenen "İstanbul Deprem Çalıştayı"na katıldık.

Şubemiz adına Şube Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Celal Selçuk ESEN‘in katıldığı çalıştayın açılış konuşmalarını, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Tores DİNÇÖZİBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun KAHRAMAN ve  Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara ODABAŞI tarafından yapıldı.

Sn. ESEN‘in son oturumda "Depremden Sonraki Beslenme ve Temiz İçme Suyu İçin Hazırlıklar" konulu bir  sunum da yaptığı çalıştayda İstanbul`da yaşanan 5.8`lik depremin ardından kamuoyunda cevaplandırılması gereken sorulara ve büyük İstanbul depremine karşı alınabilecek önlemlere değinildi. 

Üyelerimizin, diğer odalardan meslektaşların ve çeşitli kesimlerden vatandaşların oldukça yoğun katılım gösterdiği çalıştayda, forum kısmında da konuyla ilgili gelen sorular cevaplandı. Deprem konusunda, farkındalığı artırma ve bilinç oluşturma adına önemli bir çalışmaya imza atılmış oldu.

Çalıştay ile ilgili bilgilere, aşağıdaki yazılı ve görsel basın bağlantılarından ulaşabilirsiniz. 

DAYANIŞMA TV:  

CUMHURİYET:

 

T24:

 

SOL HABER:

 

EVRENSEL:

 

AYDINLIK:

 

TIMETURK:

 

SÖZCÜ:

 

BİRGÜN:

 

İLERİ HABER:

 

HABERLER.COM:

 

BİRGÜN:

 

Okunma Sayısı: 203