"TOPLU YEMEK VE CATERING"İ KONUŞTUK

Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Toplu Yemek ve Catering" idi. 25 Aralık 2024 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Oda Yönetim Kurulu Üyemiz İ. Uğur TOPRAK'ın yaptığı etkinlikte, ISS Türkiye Ege Bölge Direktörü, Üyemiz Felat İPEKYÜZ toplu yemek ve catering süreçlerini, sektörede gıda güvenliği, satış, pazarlama, ar-ge, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik için yürütülen çalışmaları, gıda mühendislerinin çalışma şartlarını anlattı, gelen soruları yanıtladı.
Bu keyifli sohbet için Felat ve Uğur Beylere teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Bu keyifli sohbet için Felat ve Uğur Beylere teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 145