‘TÜRK MUTFAĞI HAFTASI YEREL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PANELİ VE ÇALIŞTAYI’NA, KATILDIK
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Kapadokya Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün ev sahipliğinde, 25-26 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenen ‘Türk Mutfağı Haftası Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Paneli ve Çalıştayı’na, Üniversitenin davetlisi olarak katıldık.
İlk gün panel, ikinci gün çalıştay olarak düzenlenen etkinliğin “Yerel ve Mevsiminde Tüketme Tercihinin Topluma ve Çevreye Faydalarına İlişkin Farkındalık Geliştirme ve Eğitim” başlıklı 3. çalıştay çalışma grubunda “Gıda Okuryazarlığı” Başlıklı sunumu gerçekleştirip masada yerimizi aldık, ilgili başlıkta görüş ve önerilerimizi belirtip katkı koyduk. Etkinliğe Şubemizi temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İ. Uğur TOPRAK katıldı.
Nazik davetleri ve ev sahiplikleri için Kapadokya Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne teşekkür ediyoruz.
İlk gün panel, ikinci gün çalıştay olarak düzenlenen etkinliğin “Yerel ve Mevsiminde Tüketme Tercihinin Topluma ve Çevreye Faydalarına İlişkin Farkındalık Geliştirme ve Eğitim” başlıklı 3. çalıştay çalışma grubunda “Gıda Okuryazarlığı” Başlıklı sunumu gerçekleştirip masada yerimizi aldık, ilgili başlıkta görüş ve önerilerimizi belirtip katkı koyduk. Etkinliğe Şubemizi temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İ. Uğur TOPRAK katıldı.
Nazik davetleri ve ev sahiplikleri için Kapadokya Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne teşekkür ediyoruz.
Okunma Sayısı: 215