TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TÜRK GIDA KODEKSİ BELİRLİ GIDALARDA DİOKSİNLERİN DİOKSİN BENZERİ POLİKLORLU BİFENİLLERİN VE DİOKSİN BENZERİ OLMAYAN POLİKLORLU BİFENİLLERİN SEVİYESİNİN RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA NUMUNE HAZIRLAMA VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞİ TEBLİĞ NO: 201

TÜRK GIDA KODEKSİ BELİRLİ GIDALARDA DİOKSİNLERİN DİOKSİN BENZERİ POLİKLORLU BİFENİLLERİN VE DİOKSİN BENZERİ OLMAYAN POLİKLORLU BİFENİLLERİN SEVİYESİNİN RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA NUMUNE HAZIRLAMA
VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞİ TEBLİĞ NO: 201
İSTANBUL
Yayına Giriş: 29.07.2015 Son Güncelleme: 29.07.2015

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Türk Gıda Kodeksi Belirli Gıdalarda Dioksinlerin, Dioksin Benzeri Poliklorlu Bifenillerin ve Dioksin Benzeri Olmayan Poliklorlu Bifenillerin Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği 29.07.2015 tarih ve 29429 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu tebliğe aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
 

Türk Gıda Kodeksi Belirli Gıdalarda Dioksinlerin, Dioksin Benzeri Poliklorlu Bifenillerin ve Dioksin Benzeri Olmayan Poliklorlu Bifenillerin Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (No: 2015/32)

 

Okunma Sayısı: 315