TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Eser Elementler Ve İşleme Bulaşanlarının Resmî Kontrolü İçin Numune Alma Ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Eser Elementler Ve İşleme Bulaşanlarının Resmî Kontrolü İçin Numune Alma Ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
MERKEZ
Yayına Giriş: 12.02.2025 Son Güncelleme: 12.02.2025
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından  “TÜRK GIDA KODEKSİ GIDALARDAKİ ESER ELEMENTLER VE İŞLEME BULAŞANLARININ RESMÎ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞİ” yayınlanmıştır.


Tebliğe ulaşmak için tıklayınız.

Okunma Sayısı: 83