TÜRK GIDA KODEKSİ GIDALARDAKİ MİKOTOKSİN SEVİYELERİNİN RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA NUMUNE HAZIRLAMA VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞİ NO: 201810
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Mikotoksin Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (No: 2018/10) 15.03.2018 tarih ve 30361 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu tebliğe aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Mikotoksin Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (No: 2018/10)
Okunma Sayısı: 567