TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TÜRK GIDA KODEKSİ GIDALARDAKİ MİKOTOKSİN SEVİYELERİNİN RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA NUMUNE HAZIRLAMA VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞİ NO: 201810

TÜRK GIDA KODEKSİ GIDALARDAKİ MİKOTOKSİN SEVİYELERİNİN RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA NUMUNE HAZIRLAMA VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞİ NO: 201810
İSTANBUL
Yayına Giriş: 15.03.2018 Son Güncelleme: 15.03.2018

            Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Mikotoksin Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (No: 2018/10) 15.03.2018 tarih ve 30361 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu tebliğe aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Mikotoksin Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (No: 2018/10)

 

Okunma Sayısı: 567