TÜRK GIDA KODEKSİ İNSAN TÜKETİMİNE SUNULAN HIZLI DONDURULMUŞ GIDALARDA SICAKLIĞIN RESMİ KONTROLÜ İÇİN KONTROL NOKTALARININ SEÇİLMESİ VE ÖLÇÜM METODU TEBLİĞİ TEBLİĞ NO: 201534
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Türk Gıda Kodeksi İnsan Tüketimine Sunulan Hızlı Dondurulmuş Gıdalarda Sıcaklığın Resmi Kontrolü İçin Kontrol Noktalarının Seçilmesi ve Ölçüm Metodu Tebliği (Tebliğ No: 2015/34) 31.07.2015 tarihi ve 29431 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu tebliğe aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Okunma Sayısı: 303