TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TÜRKİYEDE MEYVESEBZE VE KONSERVE SANAYİSİNİN GENEL DURUMU PANELİNE KATILDIK

TÜRKİYEDE MEYVESEBZE VE KONSERVE SANAYİSİNİN GENEL DURUMU PANELİNE KATILDIK
MERKEZ
Yayına Giriş: 06.11.2020 Son Güncelleme: 06.11.2020

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü, 5 Kasım 2020 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen "Türkiye`de Meyve-Sebze ve Konserve Sanayisinin Genel Durumu ve İlimizin Sektöre Katkısının Geçmişteki ve Günümüzdeki Durumu Paneli" ne panelist olarak katılırak "Gıda Sektöründe Çalışan Mühendis ve Teknikerlerin Sektöre Katkıları" başlıklı sunumu gerçekleştirdi. 



Panel programı;

 

15:00 - ÖĞR. GÖR. MESUT KAPLAN-PANEL YÖNETİCİSİ
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı

15:05 - DR. ÖĞR. ÜYESİ ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Gıda İşleme Bölüm Başkanı

"GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ TANITIMI"

15:15 - YAŞAR ÜZÜMCÜ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı
"Gıda Sektöründe Çalışan Mühendis ve Teknikerlerin Sektöre Katkıları"

15:25 - PROF. DR. AZİZ EKŞİ
Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
"TÜRKİYE` DE MEYVE-SEBZE SEKTÖRÜ VE SEKTÖR SORUNLARINA GENEL BAKIŞ"

15:45 - ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ AHMET ÖZMUMCU 
SİİD / SALKONDER (Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği) – İstanbul Genel Koordinatörü- Emekli Ziraat Mühendisi
"TÜRKİYE` DE KONSERVE İŞLEME TESİSLERİNİN GELİŞİM SÜRECİ VE BİLECİK` İN SEKTÖRE KATKISI"

16:05 - ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ FERRUH ERDOVAN
Eski Bilkon Fabrika Müdürü-Emekli Ziraat Mühendisi
"BİLECİK İLİNDE MEYVE SEBZE SEKTÖRÜNÜN DURUMU; BİLKON (BİLECİK KONSERVE FABRİKASI) ÖNCESİ VE SONRASINDAKİ GELİŞMELERİN ETKİLERİ

16:25 - SORU VE DEĞERLENDİRMELER

16:45 - KAPANIŞ 

Okunma Sayısı: 615