TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"TURŞU"YU KONUŞTUK

"TURŞU"YU KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 01.03.2024 Son Güncelleme: 01.03.2024
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin şubat ayı konusu "Turşu" idi. 28 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Yönetim Kuruluu Yedek Üyemiz Berçem HANOĞLU'nun yaptığı etkinlikte, Fersan Kemalpaşa Fabrikasından Kalite Yönetim Sistemleri Şefi Duygu SAKİN ve Kalite Kontrol Şefi Mete YILDIRIM, turşunun tarladan çatala yolculuğunu, üretim, kalite, satış ve pazarlama süreçlerini, bu süreçlerde yaşanabilecek sorunları, farklı turşu türlerini anlattı, gelen soruları yanıtladı. 

Duygu Hanım ve Mete Bey'e bu keyifli sohbet için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 48