ÜLKEMİZDE GIDA MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİMİ VEREN ÜNİVERSİTELER SANAYİ İŞLETMELERİ VE LABORATUVAR HİZMETİ VEREN BİRİMLERDEN SEÇİLECEK OLAN BİRİMLERDE YAPILAN STAJ UYGULAMALARININ ÖĞRENCİ VE İŞVEREN AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ANKETİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. İsmail Sait DOĞAN ‘ın yürütücülüğünü yaptığı ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Başkanlığı tarafından desteklenen anket çalışması (2015-MİM-B258) ile ülkemizde Gıda Mühendisliği eğitimi veren üniversiteler, sanayi işletmeleri ve laboratuvar hizmeti veren birimlerden seçilecek olan birimlerde yapılan staj uygulamalarının, öğrenci ve işveren açısından değerlendirilmesi amaçlanmıştır.
Gıda Mühendisliği eğitimine katkı sunmak amacıyla yola çıkılan bu çalışmaya desteklerinizi ve aşağıda linki bulunan anketi cevaplandırmanızı bekliyoruz.
Öğrenci web link:
Öğretim Elemanı web link:
Sektör Temsilcisi web link:
Okunma Sayısı: 710