ÜRETİM YÖNETİMİ SEMİNERİSEMİNER DUYURUSU
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde 27 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 16.00`da, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Üretim Yönetimi konulu seminerimiz hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.
Saygılarımızla.
Seminerin Adı: Gıda Endüstrisinde Üretimde Etkinlik Üzerine
Seminerin Amacı: Gıda Endüstrisinde Teknik ve Yönetsel anlamda "Etkinlik" sağlamaya yönelik bazı konular hakkında katılımcılar ile bilgi paylaşımında bulunmak.
Seminerin İçeriği:
Seminer "Teknik konular" ve "Yönetim ile ilgili Konular" olarak iki bölümden oluşmaktadır:
Teknik Konular:
. Üretimin amacı
. Performans Hedefleri (KPI)
. Proses hatları
. Ambalaj hatları
. Makine ve Ekipman Bilgisi
. Verimlilik için pratikler
. Temizlik
. Düzen
. Hijyen Mühendisliği
. Kalite
. Operetör Yetkinliği
. İş Güvenliği
Yönetim ile ilgili Konular:
. Yöneticilik - Liderlik
. Zaman Yönetimi
. Çatışma Yönetimi
. İlişki Yönetimi
. Problem çözme
. Proje yönetimi
. Finansal farkındalık
Tarih : 27 Ekim 2018 Cumartesi
Saat : 16.00 – 18.00 Arası
Konuşmacı : Harun TUYGAN
Özgeçmişine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ
Yer : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
Adres : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli /İstanbul
Telefon : (0212) 211 33 05
Seminere katılmak isteyenlerin (0212) 211 33 05 numaralı hattan isim yazdırması gerekmektedir.
Not: Seminerimiz Kontejanla Sınırlıdır. Önceki seminerlerimize katılmak için isim yazdırıp geri bildirim yapmaksızın mazeretsiz katılım göstermeyip kontenjan dolduran ve bundan ötürü diğer meslektaşlarının katılımını engelleyenlerin ismi yedek olarak alınacaktır.