TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

UZMANLIK GRUPLARI PROJESİ DUYURUSU

UZMANLIK GRUPLARI PROJESİ DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 05.09.2017 Son Güncelleme: 05.09.2017

Değerli Üyelerimiz

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube olarak, mesleğimizi ilgilendiren alanlarda, basın ve medya aracılığı ile mesleğimizin yetkinliğini ortaya koyabilmek, toplumun doğru bilinçlenmesine daha etkin katkılar sunabilmek amacı ile "Gıda Mühendisliği  Uzman Grupları" oluşturmak için projemizi başlatmış bulunuyoruz. Bu proje ile siz üyelerimizin mesleki alanda tecrübe ve bilgi birikimlerini şubemiz kanalı ile odamızı, dolayısıyla da mesleğimizi temsile davet ediyoruz.

Aşağıda uzmanlık gruplarının çalışma biçimi ve başvuru kriterleri ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

İlgilen üyelerimizin aşağıdaki linki tıklayarak formu doldurmalarını rica ederiz.

Uzmanlık Grupları Hakkında

Uzmanlık grupları, aşağıda belirtilen alanlarda uzman ve belirtilen kriterlere uygun kişilerden oluşur. Gruplar, ilgili alanlarda kendilerinden talep edilen görüş ve önerileri istenen süre içinde kendi içlerinde ortak bir görüş olarak şube yönetimine yazılı olarak sunarlar, TV kanalları ve diğer medya kanallarından gelen röpartaj isteklerinde görev alarak odamızı temsil ederler.

Uzmanlık Grupları

1) Et ve Et Ürünleri

2) Şeker ve Şekerli mamuller (Çikolata dahil)

3) Süt ve Süt ürünleri

4) Un ve Unlu mamuller (Ekmek Hariç)

5) Bal ve diğer arıcılık ürünleri

6) Catering (Toplu Beslenmede Gıda Güvenliği)

7) Gıda Analizleri

8) Yasal Mevzuat ve Denetim

9) Gıda İthalatı ve İhracatı

10) Ekmek

11) Gıda güvenliği yönetim sistemleri (İzlenebilirlik dahil)

Uzman Kriterleri

a) İlgili alanda en az 10 yıl deneyim sahibi olması. (Arge, üretim, kalite güvence olarak herhangi bir birimde veya hepsinde toplam 10 yıl)

b) İstanbul`da ikamet etmek. İhtiyaç duyulduğunda sahsen veya yazılı, sözlü ulaşılabilir olması ve istenen bilgileri sunabiliyor olması  (İhtiyaç anında medyada röpartaj verebilmesi)

c) GıdaMO`yu ve gıda mühendislerini temsil edebilecek bir vizyona sahip olması

d) Şube ile ortak çalışmalarda GıdaMO mevzuatlarına uygun hareket etmesi

e) Ekip çalışmasına yatkın ve uyumlu olması.

f) Bilim, teknoloji, yasal mevzuat konularında güncel bilgilere sahip olması ve gündemi takip ediyor olması

Başvuru için son tarih06 Ekim 2017

 

 

UZMANLIK GURUPLARI OLUŞTURMA PROJESİ BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Okunma Sayısı: 460