TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

YENİ ŞAFAK GAZETESİYEDİKLERİMİZ GERÇEK DONDURMA MI YETERİ KADAR SAĞLIKLI ÜRETİLİYOR MU

YENİ ŞAFAK GAZETESİYEDİKLERİMİZ GERÇEK DONDURMA MI YETERİ KADAR SAĞLIKLI ÜRETİLİYOR MU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 06.05.2014 Son Güncelleme: 06.05.2014

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanımız Sayın Sedat KURU‘nun ‘‘Yediklerimiz Gerçek Dondurma mı? Yeteri Kadar Sağlıklı Üretiliyor mu?‘‘ isimli yazısına 05 Mayıs 2014 tarihinde Yeni Şafak gazetesi İnternet Sitesinde yer verilmiştir. 

HABERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Okunma Sayısı: 357