TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KİMYA METALURJİ FAKÜLTE DEKANI VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANI ZİYARET EDİLMİŞTİR

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KİMYA METALURJİ FAKÜLTE DEKANI VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANI ZİYARET EDİLMİŞTİR
İSTANBUL
Yayına Giriş: 06.03.2020 Son Güncelleme: 06.03.2020

Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu olarak 2. Başkanımız Sn. Aydan DALBASTI, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Sn. Fatih TEKSÖZ ve  Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Volkan SEVİNÇ, Teşkilat Komisyonu Başkanı Sn. Aycan ACET ve YTÜ GıdaMO Öğrenci Temsilcileri Sn. Ceren CANDUR ve Sn. Şerife TÜRKER ile Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya- Metalurji Fakülte Dekanı Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ (Anabilim Dalı Başkanı) ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhammet ARICI (Anabilim Dalı Başkanı) 05 Mart 2020 tarihinde ziyaret edilmiştir.

Oda-Üniversite iş birliği kapsamında yapılacak olan aktiviteler kapsamlı bir şekilde ele alınmıştır. Öğrenci temsilciliğinin desteği ve ilgisi için kendilerine teşekkür edilmiş ve ortak projeler üzerine çalışma konusunda mutabık kalınmıştır.

Özellikle Gıdadaki bilgi kirliliği ve Halk sağlığı üzerindeki etkileri üzerinde ortak çalışmalar yapılması ve bilinçlendirme konularında üniversite olarak desteklerini vereceklerini iletmişlerdir.

Dekan hocamız bilgi kirliliği üzerine bakanlığın bir çalışması olduğunu ve bu çalışmaya üniversite olarak destek verdiklerini ilettiler. Öğrencilerin uzun dönem ve kısa dönem staj programları ihtiyaçlarının karşılanması ve desteklenmesi noktasında Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube olarak karşılıklı çalışma kararı alındı. Değerli misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Okunma Sayısı: 266