TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

YÜKSEK FRUKTOZ İÇERİKLİ GIDALAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YÜKSEK FRUKTOZ İÇERİKLİ GIDALAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MERKEZ
Yayına Giriş: 27.10.2011 Son Güncelleme: 27.10.2011

26 Ekim 2011 tarihinde Ankara Tabip Odası Dr. Nevzat Eren toplantı salonunda, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası ve Ankara Tabip Odasının ortaklaşa düzenlediği "Yüksek Fruktoz İçerikli Gıdalar ve Sağlık Üzerine Etkileri" başlıklı bir çalıştay gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Petek ATAMAN ve Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bayazıt İLHAN ‘ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıya Prof. Dr. S. Aykut AYTAÇ ve Dilek ASLAN ‘ın sunumları ile devam edildi. 

Gıda Güvenliği konusunun genel olarak değerlendirildiği toplantıda yüksek fruktoz içerikli gıdalar ve sağlık üzerine etkileri tartışıldı.

Katılımcı listesi için tıklayınız

Dosyalar
Okunma Sayısı: 1098