tmmob
ÜYE GİRİŞ
ADANA
ANTALYA
BURSA
İSTANBUL
İZMİR
KONYA
MERSİN
İL TEMSİLCİLİKLERİ
Kurumsal
Odamız
Hakkımızda
About Us
Meslek Etiği
Yemin
Yönetim
Yönetim Kurulu
Denetim Kurulu
Onur Kurulu
TMMOB Temsilcisi
Şubeler
Şube İletişim Bilgileri
Temsilcilikler
Temsilcilikler İletişim Bilgileri
Kurullar
Eğitim Komisyonu
Yayın Komisyonu
Mevzuat Komisyonu
Örgütlülük ve Sosyal İşler Komisyonu
Öğrenci Koordinasyon Kurulu
Çalışmalarımız
Çalışmalarımız
Haberler
Duyurular
Basında Biz
Resmi Yazışmalar
Oda Görüşleri
Hukuki Çalışmalar
Çalışma Raporu
Üyelik/Belge İşlemleri
Üyelik İşlemleri
Üyelik
Çalıştırılması Zorunlu Personel
LPG Sorumlu Müdür
SMM
Yayınlar
Yayınlar
Gıda Mühendisliği Dergisi
Kitaplar
Broşürler
e-Bültenler
Etkinlikler
Etkinlikler
Gıda Mühendisliği Kongresi
Dünya Gıda Günü Sempozyumu
Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Dünya Gıda Güvenliği sempozyumu
Mevzuat
Mevzuat
TMMOB Mevzuatı
Oda Mevzuatı
Gıda Mevzuatı
AB Mevzuatı
Bize Ulaşın
Arama yapmak için bir şeyler yazınız.
Haberler
Duyurular
Bize Ulaşın
TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası
Anasayfa
Yayınlar
GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
Yayına Giriş:
YIL:26
Dosyalar
Künye
(108871) 22.12.2024
Yayın Komisyonu
(50388) 22.12.2024
Yönetimden
(557731) 22.12.2024
Mesleki Kürsü - Peynirin Öyküsü
(4099360) 22.12.2024
Röportaj - Aziz Koçel
(905353) 22.12.2024
Bilimsel Makale - Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Kefir`in Değerlendirilmesi
(1418363) 22.12.2024
Mesleki Kürsü - Hazır Yemek Şirketlerinde Güvenli Gıda Üretimi
(970632) 22.12.2024
Mesleki Kürsü - Gıda Sanayinde Çalışan Meslek Mensuplarının Etik İkilemleri
(648291) 22.12.2024
(82244) 22.12.2024
Reklam -Curnata Dijital
(213300) 22.12.2024
Makale Yazım Kuralları ve Makale Yayın Koşulları
(440829) 22.12.2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp