GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
Dosyalar
- Künye (3230344) 22.12.2024
- Önsöz (1833687) 22.12.2024
- Odada Gündem (4573388) 22.12.2024
- Yönetimden (2526084) 22.12.2024
- Şubelerde Gündem (2346834) 22.12.2024
- Ülkemizde Gıda Tüketiminde Dengesizlikler Var... - Basın Açıklaması (3417115) 22.12.2024
- Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu 2.Toplantısı Sonuç Bildirgesi - Basın Açıklaması (2813424) 22.12.2024
- İthal Ete Muhtaç Olduğumuz İlk Kurban Bayramımız Kutlu Olsun - Basın Açıklaması (2589716) 22.12.2024
- Biz Söylemiştik, Yine Söylüyoruz: Halk Sağlığı Tehdit Altında... - Basın Açıklaması (2859238) 22.12.2024
- Dünya Gıda Günü Etkinlikleri (6498639) 22.12.2024
- Yaşlı Popülasyon İçin Mikronutrient İhtiyaç Düzeyleri Açısından Sebze ve Meyvelerin Önemi - Bilimsel Makale (10203615) 22.12.2024
- Kapasite ve Ekspertiz Raporlarının Gıda Güvenliği Açısından Önemi Nedir? - Makale (4641199) 22.12.2024
- Turizm Sektöründe Gıda Mühendisliği (3239003) 22.12.2024
- Antalya Mutfağında Ünlü Bir İsim Piyazcı Sami (2565240) 22.12.2024
- Antalya Tarım İl Müdürü ile Röportaj (4130202) 22.12.2024
- Antalya Gönüllüleri Dernegi Başkanı Dr. Günseli AKAYDIN - Röportaj (2096038) 22.12.2024
- Gıda Alerjisi Hakkında Röportaj (4856735) 22.12.2024
- Mustafa EKİCİ ile Röportaj (2446916) 22.12.2024
- Yum-Bir Röportajı (3172427) 22.12.2024
- İlk ve Son Gıda Mühendisimizle Röportaj (4030215) 22.12.2024
- Öğrencilerimizden (1828334) 22.12.2024
- Akdeniz Üniversitesi Müh. Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü - Bölüm Tanıtımı (3106850) 22.12.2024
- Antalya`lı Bir Şair: Salih MERCANOĞLU - Edebiyat Köşesi (1767276) 22.12.2024
- Antalya`yı Yaşamaki Kaleiçi`ni Gezmekle Olur (4111987) 22.12.2024
- Üyelikten Ayrılanlar (1688175) 22.12.2024